sch000153: Flobecq - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Schilderij van een boerderij met omliggende velden, omzoomd door bomen en met een kleine figuur op de linkervoorgrond. Rechtsonder getekend DL en datum, 1958. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"