fo023719: Marcel Colla - Dirven, Tim
"©Tim Dirven Zwart-witfoto van Marcel Colla, politicus van SP.a., tijdens een persconferentie, vermoedelijk n.a.v. de dioxinecrisis. Eind jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"