Monografie van een achterbuurt : het 'Patershol' te Gent - D'Herde, Ghislaine (Gent, 1952)
"Ghislaine D'Herde BMLIKEindwerk Vormingscentrum voor Maatschappelijk Dienstbetoon, Kinderzorg-Bijstand. Fotocopie."