fo033114: Turkije aan de Leie
"Zwart-witfoto van medewerkers/vrijwillers van De Poort-Beraber bij de opening/viering (?) van.... Centraal Johan Devreese. Gent, jaren 1980. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"