pk002282: Arbeidershogeschool Brussel, Franse sessie - Presto
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend groep studenten en docenten van de Arbeidershogeschool te Brussel, Franse zittijd 1922-1923, met L. Delsinne als directeur. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"