af000850: Bestaanszekerheid, toekomst, geluk - BSP; Luyten, Jan (1968)
"Affiche uitgegeven in 1968 door de Belgische Socialistische Partij (BSP, Brussel) voor de parlementsverkiezingen. Afbeelding: tekening van een gezin in een huisdoorsnede tussen een fabriek en een boom en een auto. Tekst: bestaanszekerheid/toekomst/geluk. Stem SOCIALIST. VRIJ VAN ZEGEL - PARLEMENTSVERKIEZINGEN 1968. B.S.P. VERANTW. UITGEVER: JAN LUYTEN 11 FAZANTENHOKLAAN BRUSSEL 15. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"