Statutait Congres van de sector "Spoor" : Brussel, 21, 22 en 23 oktober 1961 : verslagen : moreel verslag, verslag over de bedrijvigheid van de Raad van Beheer der NMBS, verslag over de Sociale Wetten bij de NMBS (Brussel: ACOD, 1961)
"Bijvoegsel van 'De Tribune' 1961 n°3"