te005355: Burgeroorlog Kroatië, Mijn ervaring van de oorlog - Miketić, Martina
"Een beschadigd huis, getekend door een kind tijdens de Kroatische Burgeroorlog 1991-1995. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"