dip000133: 50 jaar Harmonie Vooruit 1886-1936, Clement Landrieu - Foucaert, Alfons (1936)
"Diploma uitgereikt aan Clement Landrieu door Harmonie Vooruit Gent op het vijftigste verjaringsfeest 1886-1936 ter gelegenheid van zijn 36 jaar lidmaatschap. In de linker bovenhoek het portret van Jozef Van Der Meulen, gewezen bestuurder. In de rechter bovenhoek het portret van Alfred Mahy de huidige bestuurder. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"