La loi Coremans : deuxième réponse au R.P. Verest, s.j (Anvers: Jan Boucherij, 1907)
"Antwoord van dezelfde groep als de eerdere brochure: Les réprésentants des groupements catholiques Flamands réunis à Louvain, le jour de l'Ascension, met lijst van ondertekenaars"