te004256: Wie is spaarzamer, de man of de vrouw? - Van den Berghe, Frits (Vooruit (1938/09/22))
"Gewassen pentekening in oostindische inkt voorstellend een scheldende man staat tegenover een huilende vrouw die hem sleutels aanbiedt. Een humoristische illustratie bij de tekst van Gaston Crommen gepubliceerd in rubriek 'Vandaag' in dagblad Vooruit, 22 september 1938. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"