Het hoe en waarom van alfabetiseringswerk in Vlaanderen - Coninckx, Daniël J.L.; Deruyck, Bert; Vanderbeeken, An
"werkten mee aan deze brochure: Daniël J.L. Coninckx, Bert Deruyck, An Vanderbeeken, ... et al."