Het minderhedenbeleid van de stad Gent anno 2007 : een empirische doorlichting van het draagvlak - Verlet, Dries; Reynaert, Herwig (Gent: Universiteit Gent, 2007)
"Studie in opdracht van Stad Gent, Integratiedienst"