af010246: Maak Florennes Kernwapenvrij - Ruth; Florennade; Vandercammen, J. (1983)
"Affiche van Ruth uitgegeven in (1983) door Florennade met als trefwoord antimilitarisme.Tekening: 2 strepen stellen een muur voor; over de ene kijkt een soldaat (met achter hem kernbommen) naar volwassen persoon, kind achter de andere.Tekst: Appel - Oproep. Maak Florennes Kernwapenvrij. Elke maand een zondag - aktie-wandeling. Aktie-Weekend-Kampen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"