Walter Van Boxelaer over 'roots' van beweging. De moeder van alle verenigingen : het COC-Vlaanderen - Bouwen, Denis (De Magneet : periodieke nieuwsbrief van vzw Het Roze Huis)
"Denis Bouwen Fonds Suzan Daniel (FSD)"