fo013651: Inhuldiging nieuwe polikliniek in Zelzate (1956)
"Zwart-witfoto van een nieuwe polikliniek in Zelzate, ingehuldigd in 1956. Zicht op de voorgevel met een bord met opschrift: Door de oprichting van moderne poliklinieken bevordert Bond Moyson de volksgezondheid. Opschrift achteraan: Inhuld. Polikliniek in Oud-Gemeentehuis. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"