af000671: Wie gansch zijn leven arbeidde heeft recht op een ouden dag zonder zorgen - Tour; Waro; BWP (1938)
"Affiche van Waro en Tour uitgegeven in 1938 door de Belgische Werkliedenpartij (BWP) voor de gemeenteraadsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van twee bejaarde vrouwen zittend in een deuropening, de ene aan het haken en de andere kousen aan het stoppen. Tekst: WIE GANSCH ZIJN LEVEN ARBEIDDE HEEFT RECHT OP EEN OUDEN DAG ZONDER ZORGEN. VOOR ONZE OUDJES: Ziekenverpleegsters - huisbezoeksters, Voldoende pensioen, Gezellige verblijfoorden. VOOR WAT ZON IN HUN OUDEN DAG! STEMT VOOR DE SOCIALISTEN. Uitgave der Propaganda Centrale van B.W.P. M. Naessens, 17, Jozef Stevens straat, Brussel. Vrij van zegel - gemeente verkiezingen 1938. Phot. Waro. Zie ook: af005717 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"