af006350: Doe ze betalen - PVDA; Eligius, Marie-Rose
"Zie ook: af006352 Affiche uitgegeven door de Partij van de Arbeid van België (PVDA) tegen de klimaatverandering. Tekst: Het is hun klimaatcrisis. Doe ze betalen. Red is the new green! FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"