med001888: Arthur Engberg
"Een rechthoekige koperkleurige ( met aan de rand een rode boord ) reversspeld met daarop de afbeelding van Arthur Engberg, onderaan de tekst: Arthur Engberg 1 maj 1949. Jonas Arthur Engberg ( 1888 - 1944 ) was een Zweedse sociaaldemocratische politicus en krantenman . Hij was lid van het parlement en de minister van geestelijken. In 1940 werd Engberg gouverneur van het district Västernorrland. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"