fo029026: NCOS project 2445, Haalbaarheidsstudie voor coöperatief garantiefonds, Filipijnen - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 2445; Kleurenfoto, van een conferentie over irrigatietechnieken. NCOS project 2445, Haalbaarheidsstudie voor coöperatief garantiefonds, Filipijnen, 1990-1994. Een realisatie van NGO-CCD. Land/Regio: Filipijnen; Code: FILIPIJNEN; Projectnaam: Haalbaarheidsstudie voor coöperatief garantiefonds; Series: Projectnummer: 2445; Land/Regio: Filipijnen; Code: FILIPIJNEN; Projectnaam: Haalbaarheidsstudie voor coöperatief garantiefonds; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"