fo010546: Kindervakantie aan zee
"Zwart-witfoto van de kinderen van Moeskroen op vakantie aan zee te Koksijde, jaren 1930. Opschrift achteraan: Les enfants de Mouscron en vacances à Coxyde. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"