af002771: 1 Mei AMADA - AMADA; Verwimp, Hugo
"Affiche uitgegeven in 1977 door Alle Macht Aan de Arbeiders (Amada) voor de Dag van de Arbeid. Afbeelding: mensenmassa voor fabrieksgebouwen. Tekst: 1 Mei AMADA. Betoging 15h - Antwerpen Rooseveltplaats. Strijdfeest 18h - zaal Olympia - Jan Van Gentstr. 5 - Antwerpen. Ver. uitg.: Verwimp H., Engelandstraat 36, 1060 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"