fo033950: Het Pand, Gent - De Jonghe, Henri
"Zwart-witfoto van een protestactie van de Pandinisten aan het gerechtsgebouw. Geen uitdrijving van de Pandbewoners, centraal (met hond) Piet Creve, Gent, 1980. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"