af012427: Ongewenste zwangerschap. Zeg nooit: 'Mij overkomt het niet.' - Federatie CGSO
"Affiche uitgegeven in 1985 door de Federatie Centra voor Geboorteregeling en Seksuele Opvoeding (FCGSO) voor informatieavonden over ongewenste zwangerschap. Afbeelding: jonge vrouw. Tekst: Ongewenste zwangerschap. Zeg nooit: 'Mij overkomt het niet.' Informatieavonden over de hulpverlening in Vlaanderen periode april-mei 1985. Aktiviteitenkalender. Brussel 12/4 C.G.S.O. Moutstraat, 5. Antwerpen 15/4 Elcker-Ik Breugelstraat, 31-33. Hasselt 19/4 C.G.S.O. Kempischesteenweg, 52. Diest 22/4 C.G.S.O. Michel Theysstraat, 7. Turnhout 23/4 Warande Conferentiezaal Warandestraat, 42. Oostende 25/4 H.R.P.B. (verpleegsterschool, groot auditorium) Leffingestraat, 1. Gent 29/4 A.S.L.K. Korte Meer (bij Kouter). Leuven 6/5 De Proletaar Mechelsestraat, 72. Kortrijk 9/5 Studio Gaselwest (Intercom) Rijselstraat, 57. Aalst 13/5 Stedelijk Trefcentrum Drie Sleutelstraat, 53. De inkomprijs is 50 fr. en we starten telkens om 19.30 uur. Federatie C.G.S.O. Troonstraat 51 1050 Brussel 02/513.51.61. Plaatselijke organisatie door:"