003.00372: Formulieren betreffende inlichtingen ploegwerk in diverse bedrijven met het oog op een algemene staking - BWP-afdeling Kortrijk
"Collection: BWP/BSP/SP-afdeling Kortrijk; Level of description: Item; Biografie: De federatie Kortrijk was een van de vele regionale federaties van de Belgische Werkliedenpartij. De partijfederaties waren lange tijd op arrondissementele basis georganiseerd. Het zwaartepunt van de federatie lag overigens niet in Kortrijk, maar in het rode ‘bolwerk’ Menen. Series: 003: Archief van BWP-afdeling Kortrijk"