af005367: Tegen de unitaire bourgeoisstaat - Soulas, Philippe; Arbeid-VSB; Derez, Mark
"Affiche van Philippe Soulas vermoedelijk uitgegeven in 1977 door Arbeid-Vlaamse Socialistische Beweging (Arbeid-VSB) tegen de unitaire bourgeoisstaat. Tekst: Tegen de unitaire bourgeoisstaat. Arbeid-Vlaamse Socialistische Beweging. V.u.: Mark Derez - Groene Boomgaard 4 - 8740 Heule. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"