fo025336: Betoging staal Charleroi - Schellens, Edward
"Zwart-witfoto van werknemers uit de staalnijverheid die uit protest een treinspoor bezetten in Charleroi, februari 1982. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"