Eenige woorden tot de menschen met gezond verstand en goeden wil (Antwerpen: A. Van der Heyden, 1917)
"Artikelen van Uilenspiegel, A. Vanti en Koen Van Battel overgenomen uit De Eendracht : weekblad voor het Vlaamsche volk"