te004440: Oorlogsmonumenten - Van den Berghe, Frits (Vooruit (1939/06/22))
"Een gewassen pentekening in oostindische inkt voorstellend een raket. Een humoristische illustratie bij de tekst van Gaston Crommen gepubliceerd in de rubriek 'Vandaag' in dagblad Vooruit, 22 juni 1939. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"