fo006637: Concerten De Werker - Volksgazet
"Zwart-witfoto's van Concerten De Werker, 22 november 1960. Boven een zicht op het podium mtet A. Molter die het publiek toespreekt. Onder zicht op de prominenten uit het publiek. Opschrift achteraan: Tweede deel verzorgd door het fed. koor der socialistische zangkringen van Groot-Antwerpen. Foto b. Voorzitter A. Molter spreekt tot Jan Broeckx. o. Ereloge met Meester Jan Broeckx op voorplan naast John Wilms. Achter Jos Van Eynde en de heer Schoeters. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"