af009142: Deze waterput verandert veel. Uw solidariteit verandert alles: één wereld, één tafel. Aktie 11.11.11 - NCOS
"Affiche uitgegeven in 1975 door het Nationaal Centrum voor Ontwikkelingssamenwerking (NCOS) voor hun campagne. Tekst: Deze waterput verandert veel. Uw solidariteit verandert alles: één wereld, één tafel. Aktie 11.11.11. PR. 002. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"