vl000797: Socialistische Fanfare De Vredekring van Antwerpen, 1881
"Vlag van de Soc. Fanfaren De Vredekring van Antwerpen, 1881. Centraal op een banderol staat de naam van de fanfare. Daarboven een rijzende zon met stralen. In de zon staat er een frygische muts. Bovenaan: Soc. Fanfaren. Onder de banderol: de plaatsnaam en een datum. Franjes. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"