af012023: Lydia te Brussel - BSP; De Pauw-Deveen, Lydia (1976)
"Affiche uitgegeven in 1976 door de Belgische Socialistische Partij (BSP) voor de gemeenteraadsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Lydia De Pauw-Deveen. Tekst: L.T.B. LYDIA TE BRUSSEL. LYDIA DE PAUW-DEVEEN 3DE PLAATS OP LIJST NR 13. LEVEN TE BRUSSEL. Gemeenteraadsverkiezingen 10 oktober 1976 - Verantw. uitgever L. De Pauw-Deveen - Waterloolaan 58 - 1000 Brussel. (sic!) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"