vl000107: Soc. Metaalbewerkers, Afd. Noord-Limburg, 1-7-1938.
"Vlag van de Soc. Metaalbewerkers van de Afd. Noord-Limburg, 1-7-1938. Het opschrift staat centraal op een rood veld. Geelkeurige franjes. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"