fo014191: Staking Brugmannhospitaal - Pans, Frans
"© Amsab-ISG Zwart-witfoto van een stakingspiket voor het Brugmannhospitaal in Brussel. Opschrift op draagbord: Gestion Saine. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"