b000262: Soc. Turnkring, Onze Hoop, Mortsel
"Een rode cilindervormige collectebus van metaal. De collectebus heeft een handvat. De bovenzijde van de bus heeft een scharnierend deksel met opstaande inwerpgleuf en kan met een hangslot worden afgesloten. Aan de voorzijde is er een witte cirkel geschilderd met daarin een klavertje vier met daarin een gestileerd figuur in turnhouding. Tekst op de bus: Soc. Turnkring, Onze Hoop, Mortsel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"