af016431: Kollektief Internationale Nieuwe Scène speelt Moeder Courage en haar kinderen - Kollektief Internationale Nieuwe Scène
"Affiche uitgegeven in 1982 voor de toneelvoorstelling Moeder Courage en haar kinderen door het Kollektief Internationale Nieuwe Scène Antwerpen. Tekst: Kollektief Internationale Nieuwe Scène speelt Moeder Courage en haar kinderen (B. Brecht) 25, 26, 27, 28, 29 augustus 1982 in de tent naast het Nederlands Congresgebouw. Aanvang 20.15 uur. Den Haag. Voorverkoop vanaf 12/8 bij de V.V.V.-kantoren in Den Haag telefoon 546200 en aan de kassa van het Nederlands Congresgebouw telefoon 548000. Aan de tent vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"