af009825: Dalidafuif - Foundation; D'Hulster, Ronny (1998)
"Affiche uitgegeven in 1998 door The Foundation met als trefwoord seksuele opvoeding.Close-up van de zangeres Dalida.Tekst: 27 FEBRUARI '98 SURPLUS LANGE BRILSTRAAT 12 ANTWERPEN IIe THE FOUNDATION BUDDYSYSTEEM VOOR MENSEN MET AIDS DALiDA FUIF met DJ Ronny Mosuse VZW Foundation Deuren 21.00 u Inkom 200 BF Info: 02/219 33 51 Miss Dalida VERKIEZING 23 u Vrij van zegel artikel 198 Verantwoordelijke Uitgever: Ronny D'Hulster, Diksmuidelaan 49-51, B-1000 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"