007.00086: Stukken betreffende BSP-afdeling Ottenburg - Socialistische Partij - federatie Leuven
"Collection: BWP/BSP/SP-federatie Leuven; Biografie: BWP/(B)SP-federatie Leuven is één van de vroegere arrondissementsfederaties van de Belgische Socialistische Partij (BSP) – voor de geschiedenis zie aldaar – en haar voorgangers. Level of description: Item; Series: 007: Archief van SP-federatie Leuven"