med001029: Albert Devèze, 40 jaar parlementariër - Cliquet, R.; Fonson
"Legpenning met op de voorzijde het kop van Albert Devèze (liberaal politicus) naar rechts, onderaan gesigneerd: R. Cliquet. Tekst rond de rand ALBERT DEVEZE. Op de keerzijde, centraal, de tekst: 1912 / HOMMAGE / DE SES / AMIS / 1952. Rond de rand: QUARANTE ANNEÉS DE VIE PARLEMENTAIRE. Op de rand de naam van het atelier: Fonson. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"