fo026213: Vrouwendag Oostende 1982 - Colruyt, Lieve
"©Lieve Colruyt Zwart-witfoto van de vrouwendag te Oostende 1982. De vrouwen lopen op de dijk van Oostende met plakkaat in de hand met opschrift Abortus vrij de vrouw beslist!. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"