fo008041: Kindervakanties Ronse in Koksijde
"Zwart-witfoto van van een groep kinderen met begeleidsters op kindervakantie (Ronse) in Koksijde, juli- augustus 1939. Groespfoto met o.a. Leona Hantson. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"