fo027153: NCOS project 1589 Vrouwenwerking in Comas, Peru. Een realisatie van Apdes - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 1589; Kleurenfoto, van een diploma-uitreiking. Aan het einde van het jaar werden de overeenkomstige diploma's uitgereikt, zoals het geval is met deze deelnemers aan de workshops. NCOS project 1589 Vrouwenwerking in Comas, Peru. Een realisatie van Apdes; Asociation de Romacion y Desarrollo Social. Land/Regio: Peru; Code: PERU/86; Projectnaam: Vrouwenwerking in Comas; Series: Projectnummer: 1589; Land/Regio: Peru; Code: PERU/86; Projectnaam: Vrouwenwerking in Comas; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"