fo009666: Zuidstation in Gent - De Jonghe, Henri
"Zwart-witfoto van de afbraak van het Zuidstation in Gent. Opschrift achteraan: Gent. De resten van het oude station Gent-Zuid verdwijnen ook. het uitzicht zal er niet door vertroebeld worden het pakhuis weg is. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"