Homohistorische schetsen : de uitdrijving van de gelijkslachtigen uit de "Nieuwe Doelen" in Den Haag - Tielman, Rob (De Gay Krant, onafhankelijk homofiel maandblad)
"Rob Tielman Fonds Suzan Daniel (FSD)"