fo012724: Familie Detaevernier
"Zwart-witfoto van familie Detaevernier aan het Volkshuis in de Koningstraat in Menen. Opschrift: De familie Detaevernier neemt haar intrek in het Volkshuis. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"