Naar aanleiding van de taalverhouding tussen de twee taalgroepen in het IJzerleger: de samenstelling van het 9de Linieregiment tijdens de Eerste Wereldoorlog (1914-1918) - Stevens, F.E. (Brussel: Koninklijk Legermuseum)
"Overdruk uit Belgisch Tijdschrift voor Militaire Geschiedenis 21-7 september 1976 ; Archief Luc Peiren"