af001852: Mozart concert - VAKA (1985)
"Affiche uitgegeven in 1985 door het Vlaams Aktiekomitee tegen Atoomwapens (VAKA) (Geraardsbergen) voor een concert. Afbeelding: tekening van pianotoetsen. Tekst: MOZART CONCERT muziek is vredesbeweging ontwapenen tegen honger. solisten van de munt: Ursula Garniak viool, Paul De Clercq alto, Edmond Carlier cello. sonaten van Mozart: Dirk Biesemans viool, Agnes Martien piano. melodieën van Mozart: Angèle Geerts sopraan, Chris van Woerkom tenor. zaal reep g'sbergen zondag 3 maart 250 fr. volwassenen/jongeren-stud. 150 fr. kaarten bij: Gevaert Moutstr. 29 054/413935, Cock Gentsestr. 256 054/413397, Agneessens Kredietbank Markt, Wereldwinkel Brugstraat 15. organisator: vaka g'sbergen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"