af007769: Het gezin van Paemel - Maes, Norbert; Multatuliteater; De Gos, Martine
"Affiche met foto van Norbert Maes uitgegeven in (jaren 1990) door Multatulitheater met als trefwoord toneel.Foto: rouwkrans hangt tegen een bakstenen muur.Tekst:"