af001774: Aidez nous à secourir l'enfance malheureuse - Sarnoc; Editions Est-Ouest; Entraide Socialiste (1955)
"Affiche van Sarnoc uitgegeven in (1955) door Entraide Socialiste voor solidariteit. Afbeelding: tekening van een bouwvakker die de hand drukt van een fabrieksarbeider en tekening van vier kinderen spelend op het strand. Tekst: ENTR'AIDE SOCIALISTE. AIDEZ NOUS A SECOURIR L'ENFANCE MALHEUREUSE. C.C.P. 125.25 DE COOP-DEPOTS ENTR'AIDE SOCIALISTE 17, PLACE EMILE VANDERVELDE - BRUXELLES. EDITIONS EST-OUEST, Dteur C. ANDRE, BRUXELLES. Vertaalde tekst: SOCIALISTISCHE WEDERZIJDSE HULP. HELP ONS DE ONGELUKKIGE KINDEREN HELPEN. C.C.P. 125.25 VAN COOP-DEPOTS SOCIALISTISCHE WEDERZIJDSE HULP EMILE VANDERVELDEPLEIN 17 - BRUSSEL. UITGAVE OOST-WEST, Dteur C. ANDRE, BRUSSEL. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"